fbpx

Ontdek de kracht van passief inkomen genereren met vastgoed

Wilt u graag financiële vrijheid ervaren en een solide passief inkomen genereren? Bij Pearl Capital begrijpen we dat het genereren van passief inkomen een van de meest effectieve manieren is om financiële stabiliteit en onafhankelijkheid te bereiken. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het helpen van mensen zoals u, die op zoek zijn naar mogelijkheden om passief inkomen te genereren. Wij helpen onze investeerders aan een passief inkomen door middel van ons  zakelijk hypothekenfonds.

Wat is passief inkomen?

Passief inkomen is een inkomstenstroom die u ontvangt zonder dat u voortdurend actief betrokken hoeft te zijn. In tegenstelling tot een traditionele 9-tot-5-baan, waarbij u alleen betaald wordt voor de uren die u werkt, stelt passief inkomen u in staat om geld te verdienen op een meer geautomatiseerde en autonome manier.

Een van de meest bekende vormen van passief inkomen is investeren in vastgoed. Bij Pearl Capital maakt u deze investering door geld uit te lenen aan ons zakelijk hypothekenfonds. Het gaat hierbij om een korte-termijnfinanciering met een looptijd van 18 maanden. Uw investering wordt gewaarborgd door vastgoed als hypothecaire zekerheid. Voor uw investering in ons zakelijk hypothekenfonds ontvangt u bij Pearl Capital een vaste netto rentevergoeding van 6%.

Voordelen van vastgoedinvesteringen bij Pearl Capital

Wij begrijpen de voordelen en kansen die vastgoedinvesteringen bieden. Onze deskundige adviseurs begeleiden u graag van A tot Z gedurende uw investeringsperiode. We zorgen ervoor dat uw investering winstgevend is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Ons zakelijk hypothekenfonds is specifiek ontworpen voor individuen met een minimale investeringscapaciteit van € 100.000. Met dit bedrag krijgt u toegang tot exclusieve kansen in de wereld van vastgoedinvesteringen, waarmee u een lucratief passief inkomen kunt genereren.

Bij Pearl Capital profiteert u van aantrekkelijke voordelen wanneer u investeert in ons zakelijk hypothekenfonds. Ten eerste bieden we een rentevergoeding van 6% vaste rente per jaar. Dit betekent dat u een stabiel rendement ontvangt op uw investering. Daarnaast geniet u bij ons altijd van het recht van eerste hypotheek. Dit geeft u een extra laag zekerheid en bescherming. U kunt vertrouwen op het vastgoed zelf als onderpand voor uw investering.

We richten met ons zakelijk hypothekenfonds uitsluitend op Belgisch en Nederlands  vastgoed. Dit heeft verschillende voordelen, waaronder een beter inzicht in de lokale markt en het beheersen van risico’s die specifiek zijn voor de lokale vastgoedsector. We streven naar een gedegen en lokaal georiënteerde benadering van vastgoedinvesteringen. Een ander voordeel is de korte looptijd van onze investeringen. Dit betekent dat u relatief snel kunt genieten van een passief inkomen. Wij bieden u een snelle en efficiënte investeringservaring.

Ontdek dé investeringskans bij Pearl Capital

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek de kracht van passief inkomen genereren met ons zakelijk hypothekenfonds. Samen kunnen we een solide basis leggen voor uw financiële toekomst. Investeer in ons zakelijk hypothekenfonds en creëer een bron van stabiel passief inkomen waar u op kunt vertrouwen.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich doorheen zijn carrière van meer dan tien jaar als vermogensadviseur gespecialiseerd. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.