fbpx

Ons team

Medewerker Max
Max
Investmentadvisor

Max is de drijvende kracht achter onze dialoog met investeerders. Als investmentadvisor is hij gespecialiseerd in het voeren van gesprekken met vermogende individuen en partijen, en overtuigt hen van de kracht en potentie van investeren in Pearl Capital. Zijn grondige kennis, gecombineerd met zijn authentieke benadering, maakt hem tot een betrouwbare gids in de investeringswereld. Wanneer Max even een moment voor zichzelf heeft, vind je hem op de mountainbike, genietend van de natuur.

Medewerker Ben
Paul
Investmentadvisor

Met zijn expertise in investeringsstrategieën vormt Paul een centrale pilaar binnen het team van Pearl Capital. Zijn strategische aanpak en sterke gesprekken maken hem tot de aangewezen vertrouwenspersoon voor vermogende individuen en partijen. Dankzij zijn vakkundige begeleiding kiezen tal van investeerders ervoor hun kapitaal toe te vertrouwen aan Pearl Capital. Naast zijn professionele prestaties, heeft Paul een liefde voor klassieke muziek en brengt hij graag tijd door in de natuur.

Max
Investmentadvisor

Met zijn diepgaande kennis van investeringsstrategieën, speelt Max een cruciale rol binnen het team van Pearl Capital. Zijn strategische benadering en overtuigende communicatie maken hem de vertrouwde adviseur voor vermogende individuen en organisaties. Veel investeerders vertrouwen op zijn deskundige begeleiding bij het nemen van cruciale beslissingen over hun kapitaal.

Medewerker Paul
Ben
Investmentadvisor

Ben is een belangrijke schakel binnen het team van Pearl Capital. Als investmentadvisor voert hij gesprekken met vermogende partijen en individuen, om vervolgens deze potentiële investeerders met zijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring de best mogelijke zakelijke investeringsopties aan te bieden. Buiten zijn professionele verplichtingen is Ben een gepassioneerde pianist en een liefhebber van jazzconcerten.

Erwin
Risk & Compliance

Erwin identificeert alle wetten en regels die geldend zijn voor de business en signaleert mogelijke compliance-issues. Met zijn expertise en ervaring in risk en compliance vormt Erwin een solide basis binnen het team van Pearl Capital.

Giorgina Pearl Capital
Giorgina
Office Manager

Giorgina zal je aan de telefoon of live welkom heten met haar enthousiasme. Verder regelt zij alles binnen Pearl Capital met haar gedrevenheid en haar proactieve instelling. En met haar servicegerichte mentaliteit zorgt ze ervoor dat elke interactie en organisatie glad verloopt. Wanneer zij niet voor Pearl Capital bezig is, is ze graag in de bergen om te gaan skiën. Verder houdt ze van mooie en avontuurlijke reizen maken.

Nikita Pearl Capital
Nikita
Administratief Medewerker

Nikita is een administratieve duizendpoot. Ze houdt graag dossiers en boekhouding op orde, want de cijfers moeten nu eenmaal altijd kloppen. Met haar positieve inslag weet ze vaak mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Ze is oprichtster van een kookclub en voelt zich ook in haar element in de rol als gastvrouw en kok. Gedisciplineerd gaat ze wel iedere week tweemaal naar de sportstudio voor een sessie Electric Muscle Stimulation, zo blijft alles mooi in balans.

Medewerker Jacob
Jacob
CEO

Jacob leidt Pearl Capital met een duidelijke visie en onwrikbaar leiderschap. Zijn strategische en zakelijke inzichten hebben Pearl Capital tot grote hoogte gebracht. Hij is een inspirerende leider die gelooft in het potentieel van zijn team. In zijn vrije tijd is Jacob een wijnliefhebber en geniet hij van het ontdekken van nieuwe wijngaarden.

Medewerker Justin
Justin
Marketing Manager

Justin’s innovatieve benadering van marketing en zijn talent voor storytelling hebben Pearl Capital een onderscheidend merkimago gegeven. Hij is altijd op zoek naar de nieuwste trends en zorgt ervoor dat ons merk relevant en aantrekkelijk blijft. In zijn vrije tijd verkent Justin graag nieuwe culturen en keukens door te reizen.

Iggy
Mascotte

Iggy, een bron van vreugde voor het Pearl Capital team. Zijn speelse aard en constante enthousiasme zijn een dagelijkse herinnering aan het belang van balans tussen werk en plezier. Tussen het spelen van fetch en het zoeken naar verloren snacks, is Iggy een constante bron van positiviteit en humor.

Werken bij Pearl Capital?
Versterk ons team

Wil jij graag ons team komen versterken? Bekijk dan eerst onze openstaande vacatures. Maar staat de ideale vacature er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich doorheen zijn carrière van meer dan tien jaar als vermogensadviseur gespecialiseerd. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.