Klantervaringen

We kunnen natuurlijk blijven praten over waarom u zou moeten kiezen voor Pearl Capital. Maar we zijn van mening dat onze reviews en klantervaringen voor zichzelf spreken.

Pearl Capital scoort gemiddeld 4.3 op 5.
Luuc K.
5/5

Bedrijf verkocht en dan heb je de keus aandelen of nergens naar omkijken en elke 3 maand je vast rendement op je rekening gestort. Alles wordt vastgelegd bij de notaris, alles prima geregeld, goed rendement 6% en wij weten elk kwartaal wat wij ontvangen. Geen zenuwachtig gedoe met aandelen als er weer ergens een oorlog, epidemie of iets anders uitbreekt.

Datum: 24 februari 2024
Steven
5/5

Via mijn netwerk ben ik bij Pearl Capital terecht gekomen. Na een goed gesprek met Max en de zekerheden te hebben gecontroleerd heb ik € 500.000 geïnvesteerd. Conform afspraak elk kwartaal mijn rendement ontvangen. Ze doen wat ze zeggen. Erg positief over Pearl Capital en hun product.

Datum: 2 januari 2024
Piet Minkenberg
4/5

Volgens afspraak eerste rentebetaling netjes op tijd ontvangen.

Datum: 18 oktober 2023
WVL
5/5

Betalen altijd netjes en zonder gedoe.

Ook altijd fijn contact en goed bereikbaar.

Datum: 5 oktober 2023
A.T.
5/5

Ik kan niet anders zeggen; als investeerder ben ik zeer tevreden over Pearl Capital. Eerst een telefonisch contact gehad; met daarna een persoonlijk gesprek. Een duidelijke uitleg over de investeringsstrategie; met als gevolg een notariële vastlegging van de geïnvesteerde gelden. Alles komt betrouwbaar over. Geen in- en uitstapkosten; Rente wordt volgens afspraak, elk kwartaal uitgekeerd. Ik kan Pearl Capital van harte aanbevelen! Mijn ervaringen zijn tot op heden zéker positief!

Datum: 27 juli 2023
Marlies de Kuiper
5/5

Duidelijke uitleg en praktisch ingesteld bedrijf

Datum: 21 juli 2023
J.
5/5

Pearl Capital biedt een gunstige investeringsmanier voor de liquide middelen in mijn holding. Zo beleggen wij hiermee toch, maar wel met een laag risico. Alles is nog precies zo verlopen als afgesproken.

Datum: 18 juli 2023
Elisa Adelaar
5/5

Pearl Capital heeft mij zeer professioneel geholpen om mijn vermogen te beleggen bij hun. Ik ben erg te spreken over het hypotheekrecht welke ik als belegger heb.

Datum: 16 juli 2023
Anoniem
5/5

Simpel veilig en snel. Nadat ik mijn bedrijf heb verkocht kwam ik in contact met Pearl Capital. Ik heb een deel van mijn vermogen bij hen geïnvesteerd tegen een vast rendement zodat ik daar niet mee bezig hoef te zijn en kan genieten van mijn pensioen. Ik zou Pearl Capital iedereen aanbevelen.

Datum: 1 juli 2023
Melvin
4.5/5

Heel tevreden over Pearl Capital
Mooi betrouwbaar bedrijf die mij goed op weg heeft geholpen met het investeren van mijn spaargeld met een rendement van 6%!

Datum: 28 juni 2023

Neem contact op met Max

Met zijn diepgaande kennis van investeringsstrategieën, speelt Max een cruciale rol binnen het team van Pearl Capital. Zijn strategische benadering en overtuigende communicatie maken hem de vertrouwde adviseur voor vermogende individuen en organisaties.

Veel investeerders vertrouwen op zijn deskundige begeleiding bij het nemen van cruciale beslissingen over hun kapitaal.