fbpx

Disclaimer

Pearl Capital B.V. verstrekt via deze website informatie over producten en diensten die door Pearl Capital B.V. worden aangeboden. De informatie op deze website wordt door Pearl Capital B.V. met zorg samengesteld. Toch kunnen er onvolledigheden en onjuistheden voorkomen. In dat geval is Pearl Capital B.V. niet aansprakelijk. Ook kan het voorkomen dat gebruikers misbruik maken van de website van Pearl Capital B.V. Ook in dat geval is zij niet aansprakelijk voor de aangebrachte informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden.

Om de website goed te laten werken en informatie actueel te houden, zal de website regelmatig onderhouden worden, waarbij wijzigingen worden aangebracht. Deze wijzigingen worden zonder voorafgaande mededeling verwerkt. Indien de website niet goed functioneert, kan Pearl Capital B.V. niet aansprakelijk worden gesteld.

Pearl Capital B.V. is uiterst selectief in het verwijzen naar andere websites. Zij kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Verwijzingen naar websites die niet door Pearl Capital B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. De inhoud van deze website mag door de gebruiker alleen worden gebruikt voor het verkrijgen van informatie. Pearl Capital B.V. heeft auteursrechten op de inhoud van de website. Het is niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Pearl Capital B.V.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich doorheen zijn carrière van meer dan tien jaar als vermogensadviseur gespecialiseerd. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.