fbpx
Investeer btw-vrij

Veilig investeren in het zakelijk hypotheken­fonds

Grijp de kans om uw vermogen op een veilige en rendabele manier te investeren in het zakelijk hypotheken­fonds van Pearl Capital.

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op!
Vertrouwd van o.a.
Telegraaf
Ondernemers lounge
mtsprout

Investeren

Ontdek hoe u uw vermogen kunt laten renderen met een investering in het zakelijk hypothekenfonds van Pearl Capital. Als u op zoek bent naar een investering zonder risico, bieden we u de mogelijkheid om al vanaf € 100.000 deel te nemen. Bij Pearl Capital hebben we jarenlange ervaring in zakelijke hypotheekbeleggingen en genereren we 6% rendement per jaar voor onze investeerders. 

Wat is een zakelijk hypothekenfonds?

Een zakelijk hypothekenfonds is een beleggingsvehikel dat investeert in hypotheken met zakelijk vastgoed als onderpand. Concreet gezegd: u leent een bedrag uit aan Pearl Capital, dat met het kapitaal van andere investeerders wordt samengebracht in ons zakelijk hypothekenfonds. Met dat fonds financieren wij vervolgens zakelijke vastgoedprojecten van vastgoedprofessionals. Ons zakelijk hypothekenfonds heeft een korte looptijd van 18 maanden. Daarbij heeft u als investeerder altijd het eerste recht van hypotheek over het uitgeleende bedrag.

Door te investeren in het zakelijk hypothekenfonds van Pearl Capital kunt u genieten van de driemaandelijks uitbetaalde rente-inkomsten, terwijl u uw risico’s sterk beperkt met zekerheid verspreid over meerdere vastgoedobjecten. Kortom, u creëert hiermee een cashflow op uw vermogen.

Bij Pearl Capital verstrekken we met het hypothekenfonds vastgoedleningen aan zakelijke klanten om ervoor te zorgen dat u een vast rendement van 6% per jaar krijgt op uw ingelegd vermogen.

Deze vaste rendementsvergoeding van 6% op jaarbasis maakt van het zakelijk hypothekenfonds van Pearl Capital een betrouwbare en aantrekkelijke optie om uw vermogen te laten groeien.

Zakelijk hypothekenfonds

Waarom investeren in het zakelijk hypothekenfonds van Pearl Capital?

Deelname vanaf € 100.000

Pearl Capital ontzorgt het hele proces van a tot z.

Zekerheid en transparantie

Een zakelijk hypothekenfonds zonder risico met het eerste recht van hypotheek als veilig onderpand.

6%-interest

Rente­vergoeding: 6% vaste nettorente op jaarbasis

Een vaste hoge rente op uw investering

Notariële vastlegging

Alle afspraken tussen u als investeerder en Pearl Capital worden vastgelegd in een notariële akte.

Investeer btw-vrij

Naast een vast rendement en een laag risico op uw investering biedt het zakelijk hypothekenfonds van Pearl Capital nog een bijkomend financieel voordeel. Investeren in het zakelijk hypothekenfonds van Pearl Capital is namelijk btw-vrij. Dat betekent dat uw investering in ons zakelijk hypothekenfonds alleen gericht is op het behalen van uw vaste 6% nettorendement, zonder onvoorziene fiscale kosten. Op deze manier geniet u bij Pearl Capital van een gestroomlijnde, transparante en btw-vrije investeringskans.

Investeren Pearl Capital

Uw investering, stap voor stap

Vraag nu vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan door het formulier in te vullen. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om alles aan u uit te leggen. Ontdek hoe u kunt investeren tegen een vast, hoog rendement met een geruststellende mate van zekerheid.

Na het gesprek heeft u alle informatie om zelf te beslissen of deze investeringsmogelijkheid bij uw wensen en doelen past. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw persoonlijke afspraak.

1. Contactaanvraag

Neem contact met ons op via het formulier of bel ons op: 020 ‑ 308 61 80

2. Persoonlijke meeting

We leggen meteen een persoonlijk gesprek vast om uw investering te bespreken. Dat kan al binnen 48 uur, en het gesprek kan plaatsvinden op ons kantoor in Amsterdam  of via een online meeting, naargelang uw voorkeur.

3. Overeenkomst opmaken

Op basis van het gesprek stellen we een overeenkomst voor u op. U kunt erop vertrouwen dat we zorgvuldig alle details behandelen om ervoor te zorgen dat de overeenkomst aan uw behoeften voldoet en dat uw investering veilig en rendabel is.

4. Afspraak notaris

Zodra de overeenkomst getekend is, gaat deze naar de notaris, waar de laatste akte wordt getekend en de investering vervolgens van start gaat.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar de impact van ons zakelijk hypothekenfonds op vastgoedprojecten? We zijn trots op de vele succesverhalen die we mogelijk hebben kunnen maken bij Pearl Capital. Hier vindt u een overzicht van enkele van de projecten die we met onze financiering hebben ondersteund.

Neem contact op met Paul

Paul beschikt over een rijke professionele achtergrond in zowel de vastgoed- als de financiële sector, met een indrukwekkende loopbaan die zich uitstrekt over meer dan een decennium.

Gedurende deze periode heeft hij zich onderscheiden als specialist op het gebied van investeringsstrategieën. Zijn expertise omvat het diepgaand analyseren van markttrends, kapitaalallocatie en het minimaliseren van financiële risico’s.

Investor Event

Op donderdag 25 januari hebben wij weer een investor event. Bent u erbij? Meld u nu aan voor dit event!