Home  >  Projecten  >  Financiering Hillegom
๐†๐ž๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ž๐ซ๐: ๐š๐š๐ง๐ค๐จ๐จ๐ฉ ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ฉ๐š๐ง๐ ๐ข๐ง ๐‡๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ ๐จ๐ฆ

Financiering Hillegom

Met Pearl Capital financierden wij voor een projectontwikkelaar de aankoop van een voormalige garage en showroom te Hillegom, met een conservatieve loan-to-value van 55%.

Het pand wordt gerenoveerd en gesplitst in appartementen. Ook zal er nieuwbouw worden gerealiseerd op het achtergelegen terrein. Na renovatie en verkoop wordt door de projectontwikkelaar de financiering van Pearl Capital weer afgelost.

Bij Pearl Capital financieren we doorlopend dit soort (her)ontwikkelingen, een win-win voor ontwikkelaars รฉn financiers.

 

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over ontwikkelingsfinancieringen bij Pearl Capital of heeft u vragen over de financiering van uw project? Of wilt u juist investeren bij Pearl Capital en meer van dergelijke financieringen mogelijk maken? Neem gerust contact met ons op via +32 3 304 22 84 ofย info@pearlcapital.be.

 

 

Andere projecten

5 januari 2024

Ontwikkelfinanciering Hoogeveen

In Hoogeveen heeft Pearl Capital een ontwikkellocatie gefinancierd. De ontwikkelaar realiseert op de locatie vijf..

30 augustus 2023

Aankoopfinanciering Rotterdam

Voor een gewaardeerde klant heeft Pearl Capital in Rotterdam een aankoop gefinancierd, met daarbij een..

30 augustus 2023

Herfinanciering Rotterdam

Voor een vaste klant heeft Pearl Capital in Rotterdam een herfinanciering mogelijk gemaakt, voor een..